Rebella presents: Our story in a “nutshell” 

 

De droom om een eigen kledingwinkel of webshop te beginnen begon nadat mijn carrière als stewardess eindigde en niet wist welke richting ik uit wilde. Heb dit idee dan toch nog ingeruild voor terug een job in de luchthaven. Maar na enige tijd bleef dit maar door mijn hoofd spoken en dan leerde ik mijn vriend kennen die zelf toen ook zelfstandige was. Dit inspireerde mij enorm en meer dan ooit had ik zin om mij aan dit avontuur te wagen. Na 4 sessies loopbaanbegeleiding werd al heel snel duidelijk dat ik het gewoon moest doen en de puzzelstukjes vielen op hun plaats. Mijn hart ligt ook in de luchthaven dus besloten we dit te doen in bijberoep wat een pittige combinatie is.

Samen met de steun en hulp van mijn vriend is onze ‘kleine’ webshop geboren en doen we dit vol passie!

Wij krijgen zoveel voldoening door dit te doen en dat geeft ons veel kracht om er hard voor te blijven werken. Dus we hebben nog geen seconde spijt van deze beslissing om ons hart te volgen maar met ons verstand erbij te houden om Rebella op te bouwen.

Rebella staat voor ons speels en rebels kantje en tegelijk willen we dat onze klanten zich mooi voelen in de oufit die ze dragen.

 

Liefs Laila 

© 2019 - 2020 Rebella | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel